Ofeshe nieuwe Top40 nummer 1 hit
28 Aug 2015, 17:13
foto
Image uit video 'Ofeshe'.


Ofeshe van Harrysong neemt de eerste plek in de Nationale Top40 over. De muziek van deze Nigeriaanse artiest is dus ook in Suriname heel erg geliefd. De ‘womanlover’ weet niet alleen mooi te zingen en te schrijven, maar bekijk in zijn videoclip hoe goed hij met de afrodanspasjes weet te versieren.

Deze verandering maakt dat Parfum van Prince Koloni na 4 weken op de eerste plek te hebben gestaan, is gedaald naar nummer twee. Over het vieren van zijn succes zal in deze periode vast niet veel te horen zijn, want Koloni zit in een rouwperiode. Op zondag 23 augustus verloor hij muziekcollega ‘Blaka Champa’, die tijdens een bootongeluk het leven liet. Deze reggae- en dancehallartiest was vooral bekend onder de Frans-Guyanezen. Op de derde plek in de Top40 staan Nicky Jam en Enrique Iglesias met ‘El Perdon’.

Raynel Dalen had in aflevering 120 te gast twee leden van de Got Talent winnaars van 2014. Diego Vrede en Anique Marcet hebben hun ervaring gedeeld en geven natuurlijk ook een boodschap aan de deelnemers van dit jaar. De NATIN-ers hebben als ‘Spartans’ hun strijd gestreden en dat heeft een nummer een positie opgeleverd.

Hij dacht dat het lied niet afgedraaid zou worden op de radio, maar de gedurfde ‘Anuska’ van Scrappy W komt deze week nieuw binnen op de 37e plek. Met maar liefst 70.000 views binnen 2 weken doet het lied het heel goed op social media. Op 31 komt ook nieuw binnen ‘Summerthing’ van Afrojack met Pittbull en Mike Taylor. Justin Bieber komt een plekje hoger binnen met ‘Where are you now’. De arrogante nieuweling is ‘Freak of the week’ op 24. Het lied is de eerste officiële single van Krept & Konan’s debuutalbum ‘The long way home’.

Vorige week kwam ‘Freedom’ van Pharell Wiliams nog nieuw binnen en deze week stijgt het met maar liefst 16 plekken van 40 naar 24. Ook Meghan Trainor en John Legend doen het goed deze week, want die springen van 21 meteen naar 9. Ook haar tweede song op de lijst doet het goed. ‘Marvin Gaye’ met Charlie Puth stijgt met 11 plekken van 39 naar 28.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March