Minister Rusland vraagt efficiëntie van parastatale bedrijven
28 Aug 2015, 08:33
foto
Minister Andy Rusland op bezoek bij NV Havenbeheer. (Foto: Raoul Lith)


Minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) brengt bezoeken aan diverse parastatale bedrijven die onder beheer van zijn departement vallen. Hij vraagt aan alle bedrijven om zich effectief en efficiënt in te zetten om de doelen die gesteld zijn, te bereiken. Hij heeft Telesur, Maritieme Autoriteit Suriname en NV Havenbeheer bezocht. De bewindsman heeft presentaties en rondleidingen gekregen voor een beter inzicht. Vandaag bezoekt hij de SLM en Luchthavenbeheer.

De minister zegt aan Starnieuws dat hij alles in het werk stelt om de belangrijke bijdrage die de bedrijven leveren aan land en volk, te vergroten. Hij verdiept zich in de processen die zich voordoen binnen de bedrijven. Hij heeft de leiding en het personeel gevraagd om de productiviteit te verhogen. Dit is nodig om de economie van het land te versterken.

Ondersteuning en regelgeving zijn volgens Rusland belangrijk. Van hem hebben de parastatale instellingen alle steun om het werk zo goed mogelijk te doen. De minister is hartelijk verwelkomd door de directie, raad van commissarissen en het managementteam. Er werden presentaties gehouden van projecten.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April