Hoge gast Brahma Kumaris bezoekt Suriname
27 Aug 2015, 03:28
foto
Rajyogini Santosh Kukreja


De spirituele organisatie Brahma Kumaris (BK) heeft van 27 t/m 31 augustus Rajyogini Santosh Kukreja te gast. Zij is in St. Petersburg, Rusland, gestationeerd en één van de leidinggevenden van de BK organisatie. Zij zal de Caribische regio bezoeken in verband met onder andere het festival van Raksha Bandhan.

Aan het Surinaamse publiek wordt vanavond een lezing aangeboden met als thema Time for change…. NOW. In deze tijd waar de wereld nu doorheen gaat, zijn er zoveel veranderingen te zien, de klimaatsverandering, economische en financiële onzekerheden, maar ook de verharding en verzakelijking in de menselijke natuur valt steeds meer op. Hoe ga je ermee om? Wat doe je eraan? Op deze vragen zal BK Santosh ingaan tijdens het speciale programma in de ballroom van Hotel Torarica dat om half zeven ‘s avonds begint.

Santosh is in India geboren. Zij studeerde af in Dehli als zoöloog en deed daarnaast diverse studies in sociale wetenschappen, kunst en cultuur. Zij heeft zich ook verdiept in Raja Yoga educatie zoals door de Brahma Kumaris onderwezen wordt. Zij heeft haar leven volledig gewijd aan het dienen van de mensheid door spirituele verdieping, kennisoverdracht en begeleiding. Ze maakt in Rusland vanaf 1989 deel uit van een team, dat leiding geeft aan de BK activiteiten, welke met name vanwege de professionaliteit in spirituele expressie door middel van cultuur en dans internationaal opvallen.

De BK-gast doet op dit tournee St Maarten, via St Kitts, de Dominicaanse Republiek, Trinidad & Tobago en Guyana aan. In Suriname zal ze bezoeken afleggen aan diverse hoogwaardigheidsbekleders, een publieke lezing verzorgen en spirituele kennis en inzichten delen met Rajyoga studenten en andere belangstellenden.
Advertenties