Muriël Hoepel nieuwe onderdirecteur Onderwijs
26 Aug 2015, 02:36
foto


Muriël Hoepel is vanaf vandaag de nieuwe waarnemend onderdirecteur op het directoraat Onderwijs. De formele goedkeuring hiervoor is gegeven, bevestigt minister Robert Peneux van Onderwijs Wetenschap en Cultuur (MinOWC) tegenover Starnieuws.

De nieuwe waarnemend onderdirecteur is al jaren in dienst van het departement en heeft onder meer gefungeerd als inspecteur. Zij bezit een MO-B Pedagogiek. Op het directoraat Onderwijs moeten op korte termijn de directeurspost en de functie van onderdirecteur Financieel Beheer worden ingevuld.

Eerder verklaarde de bewindsman tegenover Starnieuws dat vrijwel alle topposities zullen worden bekleed door vrouwen. Nu moet worden gewacht op de goedkeuring voor de overige functies door de ministerraad. Hij hoopt dat dit gauw gebeurt. De minister heeft duidelijk gesteld dat de posten zullen worden ingevuld door capabele personen. Vooral de directeurspost zal volgens hem worden bekleed door een academicus. Stanley Sidoel, directeur Cultuur, neemt waar als directeur Onderwijs.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April