Noersalim belooft CBB betere werkomstandigheden
25 Aug 2015, 06:28
foto
Minister Mike Noersalim in gesprek met burgers bij CBB. (Foto: Binnenlandse Zaken)


Minister Mike Noersalim (Binnenlandse Zaken) heeft de medewerkers van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) gevraagd om effectief en efficiënt het werk voort te zetten. Hij hoorde de problemen van de diverse afdelingen aan en gaf de garantie dat binnen niet al te lange tijd naar mogelijkheden gezocht zal worden om de werkomstandigheden te verbeteren.

De bewindsman bracht maandag een werkbezoek aan het hoofdkantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat. Hij maakte kennis met de staf en de medewerkers van deze werkarm van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Noersalim hoorde de medewerkers aan en was getuige van de omstandigheden waaronder het werk gedaan moet worden. Hij riep eenieder op door te gaan met deze belangrijke job, aangezien het CBB een belangrijk instrument is voor de overheid en de totale samenleving. De bewindsman gaf aan, dat er gewerkt wordt met het onlangs gesloten regeerakkoord als basis.

Noersalim zei dat ICT een belangrijk middel zal zijn om de dienstverlening naar de gemeenschap toe verder te verbeteren. De bewindsman knoopte ook gesprekken aan met burgers die in de rij stonden om zaken te doen om van hen te vernemen wat ze van de dienstverlening vinden. Het ligt in de bedoeling de komende tijd landelijk bezoeken te brengen aan de overige werkarmen van het ministerie.
Advertenties