Kader eens met PALU-bestuur geen deelname in regering
24 Aug 2015, 19:16
foto


Het Centraal Kader, het hoogste leidinggevend orgaan van de PALU, heeft het ingenomen bestuursstandpunt over deelname aan de regering bekrachtigd op een vergadering. De kaderleden zijn geïnformeerd over het verloop van de organisatie van het komende 6e congres van de partij. De vergadering vindt dat ingenomen standpunten goed uitgelegd moeten worden aan de leden, vrienden buiten de partij en de samenleving. De PALU is geen coalitiepartner maar ondersteunt waar mogelijk de regering.

De partijkaders hebben het PALU bestuur opgedragen om voor eind oktober met veel zorg de organisatie van het 6e congres ter hand te nemen. Congressen binnen de PALU zijn altijd belangrijke momenten geweest om het gevoerde beleid fundamenteel te evalueren. Voor de organisatie van het congres is een speciale commissie samengesteld die ook voorbereidende discussies organiseert over deelonderwerpen die de Partij raken.

Het Congres zal niet alleen de nationale leidinggevende organen van de partij kiezen, maar ook heel veel aandacht moeten besteden aan de organisatorische vernieuwing van PALU. Ook zal een driejarige actieprogramma worden samengesteld waarin veel plaats zal worden ingeruimd voor de realisatie van goede verkiezingsresultaten.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April
Monday 15 April