Hakrinbank investeert US$ 3 miljoen in filiaal noord
03 Aug 2015, 15:38
foto
Het filiaal van de Hakrinbank aan de Anamoestraat.


De Hakrinbank heeft ruim US$ 3 miljoen geïnvesteerd in het nieuwe filiaal in Paramaribo-noord. Het gebouw werd vanmiddag in gebruik genomen. "Het is een prachtig en imposant gebouw geworden, waarmee ook een bijdrage is geleverd aan de verdere ontwikkeling en verfraaiing van deze dynamische omgeving, waarin de laatste jaren flink wordt geïnvesteerd," merkt algemeen directeur Jim Bousaid trots op.

De bouw van dit bankfiliaal past in het meerjaren strategisch beleid van de bank om het kantorennetwerk dat grotendeels uit de jaren zeventig van de vorige eeuw dateert, te moderniseren. De bank wil zo de kwaliteit van de dienstverlening aan het publiek verbeteren. Het hoofdkantoor werd in 1973 in gebruik genomen en de meeste filialen werden kort daarna opgezet, ook in Commewijne en Nickerie. "Dat was onze concrete bijdrage aan het welslagen van de onafhankelijkheid van Suriname die in 1975 begon. Logisch, want Hakrinbank was en is de meest Surinaamse bank," vindt Bousaid. Hij memoreert dat vanaf vandaag ook de Republic Bank uit Trinidad & Tobago, een sterke partij, toetreedt tot de markt. Het bankwezen is volgens Bousaid sterk gegroeid. Hakrinbank is zo sterk gegroeid waardoor de capaciteit van het kantorennetwerk te krap werd. Dit heeft geleid tot uitbreiding en modernisering.

De bouw van het filiaal in Paramaribo-noord begon medio 2014. "In dit modern kantoor kunnen onze cliënten in een sfeervolle ambiance terecht voor een snelle en efficiënte afhandeling van al hun bankzaken," nodigt Bousiad zijn klanten uit. Er is ook gezorgd voor voldoende parkeerruimte en de fysieke beveiliging is optimaal. De bankier roemt de vele voordelen op van het gebouw dat volledig doorzichtig en transparant is. Hierdoor vormen het plein, de entree en de bankhal één geheel. Er zijn geen rijen met dranghekken meer. De bank is klantvriendelijk met vier kassa's en een kassaruimte voor grote stortingen.

U kunt de speech van de algemeen directeur van de bank hier downloaden.
pdf-icon.gif Speech_opening_fililaal_Hakrinbank.pdf                
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April