Rob Nuij winnaar internationaal worsteltoernooi
03 Aug 2015, 02:26
foto
Uitslagen van de worstelwedstrijden.


De hoofdwedstrijd tussen de Surinaamse kampioen in de zwaargewichtsklasse, Delano Muntslag en de Nederlandse zwaargewicht Rob Nuij is, zoals door de Surinaamse Worstel Federatie aangekondigd, zondag bijzonder spannend geworden. Deze partij werd uiteindelijk gewonnen door Nuij.

Nuij nam een 6-0 voorsprong, maar Muntslag scoorde achter elkaar 12 punten, wat hem een 6-12 voorsprong gaf. De Surinaamse kampioen had de smaak goed te pakken en bleef constant aanvallen. Kort voor de rust kwam Nuij weer op gang. De ruststand werd 10-12. In de tweede ronde nam Nuij een 14-12 voorsprong, toen hij met een machtige greep een touche maakte op Muntslag en zo de wedstrijd won.

De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) zegt terug te kijken op een zeer geslaagd toernooi. Er waren ruim 500 personen aanwezig in het Sportcomplex Kwatta om het internationale toernooi mee te maken. Na lange tijd haalden de worstelaars zo'n topniveau, deelt de SWF mee . Alle wedstrijden hadden een heel goed niveau.
Door de Centrale Trainingen die de afgelopen twee maanden zijn afgedraaid, kon een goed niveau worden bereikt. Door blessures konden enkele andere toppartijen niet doorgaan.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April