Dochter Whitney Houston overleden
27 Jul 2015, 08:09
foto
Bobbi Kristina Brown (22) is overleden. (Beeld: BBC)


Bobbi Kristina Brown, de dochter van wijlen zangeres Whitney Houston en Bobby Brown is overleden. De enige dochter van Whitney is 22 jaar geworden. Omringd door familie heeft ze de geest gegeven.

De dood van Bobbi werd verwacht. Ze is op 31 januari met haar gezicht naar beneden in een badkuip gevonden. Ze was in coma en is nooit meer bij bewustzijn geweest. Een maand geleden is ze verplaats naar een hospice (verpleeghuis voor terminale patiënten) in de stad Duluth, Georgia, nadat haar toestand verslechterde.

Brown was de enige dochter van Houston en R & B-zanger Bobby Brown. Haar moeder Whitney vond op een soortgelijke wijze de dood. Zij werd dood aangetroffen in een bad van een hotel in Los Angeles in 2012.

In januari vond de politie Brown in een badkuip in een huis in Atlanta dat ze deelde met Nick Gordon, de man die ze haar echtgenoot noemde. Een politierapport beschreef het incident als een “verdrinking.” Gordon zei dat ze op dat moment niet leek te ademen en er ontbrak een polsslag, voordat de hulpdiensten arriveerden.

Bobbi Brown droomde ervan om de nalatenschap van haar moeder als zangeres en actrice voort te zetten. Op een paar kleine tv-rollen na, was haar carrière nog net niet opgestart. Ze is vanaf het incident in januari in leven gehouden met behulp van een beademingsapparaat.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April