Leden oudercommissie Marowijne volgen ICT-cursus
26 Jul 2015, 18:21
foto
Geslaagde van de ICT-cursus.


Zeven leden van de oudercommissie in het district Marowijne hebben de cursus basisvaardigheden Informatie, Communicatie en Technologie met succes gevolgd. Zij hebben hiervoor een certificaat ontvangen. Binnen het pilot project Ouderbetrokkenheid Marowijne zijn drie oudercommissies betrokken

Stichting Okanisie Pikien meent dat in deze tijd eenieder met de technologische ontwikkeling mee moet kunnen gaan. Vandaar dat zij deze training heeft gehouden. De trainingen zijn verzorgd door Regilio Karijodrono te Moengo op de Waaldijkschool.

De deelnemers hebben allen een sleutelrol binnen hun groep. Zij moeten instaat zijn te kunnen communiceren via de huidige moderne kanalen. De computer is daar een van. De leden hebben aangegeven graag nog een vervolgcursus te willen volgen, zodat zij vaardiger worden in alle mogelijkheden die ICT te bieden heeft. Okanisie Pikien heeft aan twee pilotscholen een laptop geven, waarbij de leden van de oudercommissies ook gebruik van kunnen maken. Dit moet resulteren in het opkrikken van de vaardigheden van de leden, zegt de organisatie.

Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April