Leerlingen taekwondoschool laten hun kunnen zien
26 Jul 2015, 10:24
foto
Leerlingen van Taekwondoschool Mass Kim Moo geven flitsende shows weg. (Foto's: Leroy Troon)


‘Kiya!, Hua!’ galmde het zaterdag in de sporthal van de Chinese school aan de Johan Pengelstraat. De taekwondoschool Mass Kim Moo heeft haar jaarlijks terugkerend evenement gehouden. De leerlingen hebben aan familie en vrienden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben opgedaan.

“Ik ben ontzettend trots op de leerlingen”, zegt Michaela Lew, een van de trainers van de taekwondoschool, aan Starnieuws. “Het enthousiasme van iedereen heeft ervoor gezorgd dat het een geslaagde dag is geworden. We hebben de vorige week examens afgenomen, waardoor de geslaagden kunnen vorderen naar een nieuwe kleur band. De leerlingen hebben hun certificaat ontvangen en demonstraties gegeven voor de gezelligheid," legt Lew uit.

De leerlingen hebben nog een centrale training gekregen, waardoor de genodigden kunnen zien hoe het er aan toegaat. Hierna zijn er nog wat examens afgelegd voor de ogen van het publiek. De uitreiking van de certificaten was het volgende proces. Er werden ook demonstraties gegeven door leerlingen van gast Martial Arts scholen. Familieleden en vrienden keken hun ogen uit naar de verrichtingen van de leerlingen, die flitsende shows weggaven.

Leroy Troon
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April