AAV neemt niet deel in Platform
26 Jul 2015, 02:46
foto
Anthony Wong, voorzitter AAV.


De Algemene Aannemers Vereniging (AAV) zal niet deelnemen in het Financieel Economisch Platform (FEP). Dit bevestigt voorzitter Anthony Wong tegenover Starnieuws. Hij zegt niet erin te geloven dat in korte tijd adviezen kunnen worden gegeven, die nu ineens wel uitgevoerd zullen worden.

Wong merkt op dat voor de verkiezingen diverse instanties en organisaties aangegeven hebben dat er een verkwistend beleid gevoerd wordt. Toen is er helemaal niet geluisterd. Vijf jaar lang heeft de regering gedaan wat ze maar wilde. "Ik geloof er echt niet in dat men nu ineens wel wil luisteren", zegt Wong.

De AAV was ook geïnformeerd over het op te richten Platform. "Wij hebben gelijk aangegeven dat er helemaal geen wereldcrisis op komst is. De aanleiding tot financiële hervormingen kan nooit zijn een wereldcrisis. Het beleid had allang omgebogen moeten worden", stelt Wong. Hij haalt aan dat de overheid zelf debet is aan de situatie.

Diverse aannemers hebben het bijzonder moeilijk, omdat ze niet betaald zijn. Veel activiteiten zijn stil komen te liggen, terwijl veel bedrijven genoodzaakt zijn personeel af te vloeien. Wong geeft aan dat de rek bij de aannemers eruit is en niks meer ingeleverd kan worden.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April