OW ruimt vuil bij kinderhuis Campagne op
07 Jul 2015, 18:41
foto
De afdeling Vuilophaal en Verwerking bezig met het opruimen van illegaal gedumpt vuil aan de Willem Campagnestraat. (Foto: OW)


De afdeling Vuilophaal en Verwerking van Openbare Werken heeft het vuil opgeruimd op het leegstaande perceel naast kindertehuis Campagne aan de Willem Campagnestraat. Geruime tijd wordt hier illegaal vuil gedumpt.

Claudia Maatsen, waarnemend hoofd van de afdeling, deelt mee dat niet eerder gehandeld kon worden door het overtollige water op het terrein. Op deze locatie wordt vaak vuil gedumpt, maar de schuldenaars kunnen niet op heterdaad betrapt worden. De afdeling heeft een beroep gedaan op de perceeleigenaar om een schutting te bouwen, om te voorkomen dat er weer vuil daar gedumpt wordt. Ook op de verantwoordelijke van het tehuis is een beroep gedaan om een vuilcontainer aan te vragen om voortaan zijn eigen vuil daarin te deponeren.

Winkeliers zijn gisteren ook op het hart gedrukt om hun vuil op de aangegeven ophaaldagen aan te bieden. Het is gebleken dat winkeliers het vuil dagelijks langs de straat zetten, wat voor een onhygiënische situatie zorgt. Om de regels beter begrijpelijk te maken voor de winkeliers is een flyer volledig in het chinees gedrukt, meldt Openbare Werken.

Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April