OS Maretraite krijgt bezoek van minister Adhin
06 Jul 2015, 20:12
foto
Scholieren van de O.S. Maretraite maken kennis met minister Ashwin Adhin die verantwoordelijk is voor het onderwijsbeleid. (Foto: Min. OWC)


De leerlingen van OS Maretraite hebben vandaag bezoek gehad van ‘hun’ minister Ashwin Adhin. De bewindsman heeft de zesde-klassers een hart onder de riem gestoken voor de komende examens. De zesde-klassers maken volgende week op 13,14 en 15 juli hun toets.

Het is belangrijk om je best te doen op school, is de boodschap minister Adhin van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur aan de scholieren heeft gegeven. Hij heeft hen gewezen op de voordelen waar zij op kunnen rekenen als ze hun best blijven doen. Hij wil ook dat OS Maretraite een voorbeeld is voor alle andere scholen in het land.

Schoolleider Ria Wolfram-Abdoelrahman had de minister uitgenodigd en vindt het fijn dat hij ondanks zijn drukke werkzaamheden toch gehoor heeft gegeven. De bewindsman heeft ook de andere leerlingen gemotiveerd om hun best te doen op school. De schoolleider zegt dat zij er zeker van is dat het motivatiegesprek van de minister vruchten zal afwerpen en dat de leerlingen zich extra zullen inzetten om het onderste uit de kan te halen.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April