Top40 brengt 40 fans naar de première van Minions
03 Jul 2015, 22:16
foto


Op donderdag 9 juli gaat de Minions in première in TBL. 40 zitplaatsen zijn gereserveerd voor de fans van de Top40. Win hier free tickets.

De dancehall artiest Eva Simons zal op 1 augustus live te zien zijn tijdens het Lustig Festival. ‘Policeman’ staat voor de tweede week nummer 1 in de Top40. Op nummer 2 staat ‘Baboul’ van mr. Sm stationair. De Top3 wordt afgesloten door de Charly Black met ‘Party Animal’

Voor de tweede week achtereenvolgens staat de knaller op naam van Ariana Grande. ‘One Last Time’ stijgt het meest met 8 plekken van 21 naar 13. ‘Nobody Has To Know’ van Kranium is de ‘arrogante nieuweling’. De Jamaicaanse artiest komt met deze song het hoogst nieuw binnen op 31.

De action/thriller ‘Jurrasic World’ in 3D is voor de derde week de film van de week bij TBL cinemas. De film die gaat over een park de ‘Isla Nublar’ dat na 10 jaar open gaat waarbij een attractie om meer bezoekers aan te trekken fout afloopt, trekt ook deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top 40:
- Op 31: Nobody Has To Know – Kranium: Arrogante nieuweling
- Op 34: Jij Bent De Liefde: Guus Meeuwis ft. Kenny B: De Brabantse zanger lanceert zijn nieuwste single. Hiermee werkt hij samen met Kenny B, die tevens het lied heeft geschreven.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Hamari Adhuri Kahani – Arijit Singh
Pop Jawa: Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Dat Ding Is Niet Te Koop - Kankantrie
Gospel: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi
Marron: Losi Mi - Messiah
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft. DJ Snake & MO
Dancehall: Policeman – Eva Simons ft. Konshens
R&B/Hip Hop: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songz
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April