Start Tour de France live via grootbeeld
30 Jun 2015, 06:06
foto


Het Surinaamse publiek kan de start van de Tour de France op zaterdag 9.00 uur live meemaken via grootbeeld in de Hermitage Mall aan de Lalla Rookhweg. De Nederlandse ambassade in Suriname, zal in samenwerking met de Surinaamse Wielrenunie, met medewerking van Het Bakkersgilde aandacht besteden aan de start van dit grootste wielerevenement ter wereld.

De Tour de France is na vijf jaar voor de zesde maal terug in Nederland en gaat op zaterdag 4 juli om 09:00 Surinaamse tijd van start in de stad Utrecht, Nederland. Op donderdag 2 juli vindt vanaf 13:00, de presentatie van de deelnemende ploegen en wielrenners plaats. Het Bakkersgilde zal zaterdag zorgen voor speciale Holland / Tour de France gebakjes en hapjes.

De ambassade organiseert in samenwerking met de Surinaamse Wielrenunie ook een wielerwedstrijd ‘Le Tour de France Paramaribo’ in de categorieën BMX U10, BMX U13, U13 fietsers, U15, Nieuwelingen (15-16jaar), dames en junior, elite en masters. Start en finish zijn bij de residentie van de Nederlandse ambassadeur aan de Anton Dragtenweg.

Het parcours loopt van de Anton Dragtenweg richting Leonsberg, keerpunt Leonsberg, Anton Dragtenweg – Marie Curiestraat – Jan Steenstraat – Twee Kinderenweg – Anton Dragtenweg. De prijsuitreikingen vinden plaats op de Nederlandse residentie.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April