Marktmeester wordt ter beschikking gesteld
29 Jun 2015, 12:44
foto
De Centrale Markt


Districtscommissaris (dc) van Paramaribo Noordoost, Jerry Miranda zal marktmeester Stephanus Korendam ontheffen uit zijn functie. Starnieuws verneemt dat de marktmeester ter beschikking wordt gesteld van de directeur van Regionale Ontwikkeling.

De dc is niet tevreden met de verrichtingen van Korendam. Op de markt wordt er flink geklaagd door standhouders over de situatie. Lekkend dak, geen sanitaire voorzieningen, geen water, slechte verlichting, geen doorstroming en snikheet. De klachten over de eerste verdieping van de Centrale Markt zijn eindeloos.

Korendam zei eerder aan Starnieuws dat hij de zaken heeft gerapporteerd aan zijn superieuren. Hij vindt dat standhouders overdrijven. Eerder deze maand heeft de dc zich georiënteerd op de markt. Hij is helemaal niet tevreden over de gang van zaken.

Miranda vindt dat de markt veel te weinig opbrengt, terwijl er zoveel bedrijvigheid is. Voorlopig zal het commissariaat de leiding van de markt overnemen. Vernomen wordt dat Edwin Geffery namens het commissariaat de zaken zal waarnemen. Miranda wil niet vooruit lopen op zaken. Hij deelt mee dat de marktmeester zich vandaag moet aanmelden op het commissariaat.
Advertenties