Colombia in de wachtkamer
21 Jun 2015, 18:27
foto
Colombia tegen Peru vanmiddag.


Peru en Colombia zijn niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. Hierdoor hebben beide landen 4 competitiepunten uit drie wedstrijden. Colombia dat tijdens dit toernooi slechts eenmaal het net vond, is nu voor een plek in de volgende ronde afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Brazilië en Venezuela.

Colombia begon goed aan de ontmoeting en was in de opening duidelijk op zoek naar een doelpunt, maar liep zich keer op keer stuk op de Peruviaanse defensie. Grote spelers als Radamel Falcao en James Rodriguez waren niet bij machte het getij te keren voor Colombia. Vier hoekschoppen in de eerste acht minuten ten spijt, bleef het verlossende Colombiaanse doelpunt uit.

Peru heeft een doelpunt meer gescoord in dit toernooi en gaat momenteel aan kop met 4 punten, gevolgd door Colombia met eveneens 4 punten, maar daar zal na de wedstrijd tussen Brazilië en Venezuela zeker verandering in komen. Colombia moet nu duimen op een beslissing in de wedstrijd tussen Brazilië op Venezuela.

Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April