Doelpuntenregen bij Santos-Inter Boskamp
01 Jun 2015, 01:58
Het winnende team van Santos.

Het tiende SVB/Suribet Lidbonden toernooi van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) is zondag voortgezet. De resterende twintig verenigingen van de Lidbonden bekampen elkaar in de halve finale van het toernooi. Zondag zijn vijf wedstrijden gespeeld. De twee wedstrijden van regio Noord zijn vanwege de zware regens uitgesteld. Volgens de competitie manager van de SVB, Ashok Bainath Sah, worden de wedstrijden in de loop van de week afgewerkt.

Santos v.s. Inter Boskamp in Nickerie: 7- 4

Bij de wedstrijd tussen Santos v.s. Inter Boskamp regende het van doelpunten. In de eerste helft werden maar liefst zeven doelpunten gescoord. Santos ging de rust in met 5-2. Santos won uiteindelijk met 7-4 van Inter Boskamp. De arbiter heeft drie keer gebruik gemaakt van zijn gele kaart; 2 aan de zijde van Inter Boskamp en Santos werd 1 keer geel gekleurd. De doelpuntenmakers bij Santos waren: Daryl Koulen 2x, Alvaro Reingoud 2x, Xaviero Reingoud 2x en Theodoor Dors 1x. Voor Inter Boskamp scoorden: Diego Stuger, Nigel Gannaway, Johan Aroeman en Fabian Karijowidjojo elk 1x.