Gajadien: 'Ik voel me ontzettend verlicht'
25 May 2015, 18:31
foto
Asiskumar Gajadien heeft zijn stem uitgebracht. (Foto: Leroy Troon)


V7 DNA-kandidaat Asiskumar Gajadien loopt met een groep VHP'ers het terrein van de Anton Resida Muloschool te Leiding XI op. Hij heeft een strakke campagne gevoerd en aan zijn ogen is te zien dat hij weinig heeft geslapen de afgelopen dagen. De VHP-propagandisten lopen met hem mee naar het stembureau. Het kost hem enkele minuten om de hokjes te kleuren en daarna de stembiljetten te deponeren in de stembussen. Op wie zal hij gestemd hebben?

“Ik voel me ontzettend verlicht”, zegt Gajadien aan Starnieuws. “Er is heel veel werk verricht en de spanning is groot, maar toen ik mijn stem uitbracht, voelde ik deze ‘hebi’ van mijn schouders glijden. Na de opkomst van onze aanhang die ik op verschillende plaatsen heb gezien, is de overwinning zeker”.

De kandidaat is ook blij met de gang van zaken tot nu toe. “Er heerst een cultuur in een bepaalde politieke partij, die ervan houdt om angst te zaaien en mensen te intimideren, maar vandaag hebben we daar tot nu toe niet veel last van gekregen. Op Domburg waren onze vlaggen wel weggehaald en in de goot gegooid. Wij hebben die intussen gewassen en weer opgehangen. Zo geven we een voorbeeld van hoe het moet”.

Gajadien is van mening dat er veel werk is te doen. Als V7 de verkiezingen wint, zal er weinig tijd om te feesten. Hij hoopt ook dat het niet maanden duurt om de nieuwe leiding van de Staat in place te hebben. “We hebben veel werk verzet voor de combinatie en na de verkiezing moeten we met nog meer inzet het land verder opbouwen en ontwikkelen”. Intussen tikken de seconden weg...

Leroy Troon
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March