NDP-kandidaten in Nickerie trekken samen op
25 May 2015, 11:47
foto
De vijf NDP-kandidaten voor het parlement trekken samen op.


De vijf NDP- kandidaten van het district Nickerie gaan samen om hun stem op de diverse stembureaus uit te brengen. Om tien uur heeft de groep zich verzameld bij de woning van Rashied Doekhie aan de R.P. Bharosstraat. Van daaruit zullen zij verder optrekken totdat alle vijf kandidaten hun stem hebben uitgebracht.

Guilliano Snip, nummer 2 op de NDP-lijst, zegt dat de massa al voldoende zegt. “De NDP heeft een goede campagne gevoerd en de mensen zijn er om de nodige steun te geven. Wij staan sterk en de Nickeriaanse gemeenschap staat achter ons. Wij gaan voor nog vijf”, stelt Snip. De vijf kandidaten zullen samen alle stembureaus in het district aandoen.

De NDP-kandidaat is erg blij en zegt dat de overwinning voor wat Nieuw Nickerie betreft al kan worden geclaimd. “We zijn nu bezig door te trekken naar de Oostelijke polders en gaan daarna de rest van Nickerie aandoen. We zijn nu meer dan overtuigd van de overwinning.”

Een Nickeriaan brengt zijn stem op een stembureau in Nieuw Nickerie uit. Aan Starnieuws zegt hij dat hij volbloed’ paars’ is. “ In Nickerie halen wij zeker drie zetels en de rest is bonus. Mijn president heeft veel gedaan en moet nog vijf krijgen. Kijk maar onderwijs, infrastructuur, werkgelegenheid en ja, hij is een volkspresident. Waar in de wereld kan je de hand van een president vasthouden”, meent de man. Een andere man die helemaal in het oranje gekleed staat, noemt dat ‘dagdromen’. “Wat heeft deze president gedaan. Landbouwers zijn tot bedelaars gemaakt, corruptie stijgt. Ik laat het maar aan God over en we zullen zelf zien”, merkt de oude man op.


Wanita Ramnath
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April