Kiezers Wit Santi moeten op O.S. Zanderij stemmen
24 May 2015, 20:02
foto
Stembureaupersoneel en anderen zijn zondag vertrokken naar Pikin Saron en Bigi Poika. (Foto: BIC Para)


Kiesgerechtigden die een oproepingskaart hebben ontvangen om te stemmen op de locatie Nieuwbouwschool Wit Santi, moeten naar O.S. Zanderij om hun stem uit te brengen. De locatie Nieuwbouwschool Wit Santi kon NIET meer worden ingericht als stembureau no 553 en 554. De technische oplevering van deze school heeft nog niet plaatsgevonden.

In afstemming met het ministerie van Binnenlandse Zaken is besloten om deze stembureaus onder te brengen op de Openbare School Zanderij, aan de Albert Plesmanstraat. De oproepingskaarten met locatie Nieuwbouw school Wit Santi, kunnen maandag NORMAAL aan het stembureaupersoneel van OS Zanderij worden aangeboden. Dit meldt het Burger Informatie Centrum (BIC) Para.

De organisatie van de verkiezingen in Kiesdistrict VIII, Para is tot nu toe vlot verlopen. De stembureaus zijn reeds ingericht en het personeel voor de bezetting van de 31 stembureaus is getraind en beëdigd. De medewerkers van stembureaus Pikin Saron en Bigi Poika zijn reeds vertrokken om te overnachten in de respectievelijke dorpen. Politieagenten, leden van de ordedienst, helpers en vertegenwoordigers van het Onafhankelijk Kiesbureau zijn ook toegevoegd aan de groep die zondagmorgen vertrok.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April