Culinair blad Victuals ook te krijgen op Amazon Kindle
23 May 2015, 13:52
foto


Het culinaire blad Victuals, is nu ook te verkrijgen op de Kindle van Amazon.com. Hoofdredacteur Jill-Joy Landburg zegt dat ervoor gekozen is een Kindle versie uit te brengen, zodat ook personen uit het buitenland voorzien kunnen worden van informatie over het kookgebeuren in onder andere Suriname. Zij merkt op dat er vaker is gevraagd of Victuals ook online te verkrijgen is.

Gekozen is voor Amazon.com voor internationale uitbreiding en interesse. De prijs is gesteld op US$ 4.99. Op geselecteerde tijden is het ook mogelijk enkele dagen het blad gratis te downloaden. "Het ligt in de planning om alle edities van Victuals uit te brengen via Amazon. Wij starten met Editie nummer 01 en zullen elke maand de opvolgende editie uitbrengen", deelt Landburg mee.

Het blad heeft volgens Landburg zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld op verschillende vlakken. “Niet alleen is het blad er beter gaan uitzien qua vormgeving, maar zijn de artikelen ook diepgaander geworden. Ook is het team uitgebreid. Wij zijn trots dat Victuals qua onderneming heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van de kookkunst in Suriname, tezamen met de Suriname Chefs Association en anderen die enkel of vaker wel willing zijn om mee te werken aan het gastronomische leven in Suriname.”
Advertenties