Nieuwe CBB-hulpkantoren in Nickerie
23 May 2015, 04:12
foto
Minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken, dc Joeloemsing en de assembleeleden Rashied Doekhie en Premdew Lachman krijgen een rondleiding in het nieuwe CBB-kantoor te Corantijnpolder. (Foto: Biza)


Te Corantijnpolder en Groot Henarpolder in het district Nickerie staan nu hulpkantoren van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsing drukte de medewerkers van de kantoren op het hart zuinig met de ruimtes om te gaan en CBB-directeur John Saharie gaf aan, dat het kantoor een bijdrage zal leveren aan de goede sfeer in de omgeving zowel voor de medewerkers als de burgers.

Eerder zijn te Djoemoe en Galibi hulpkantoren in gebruik genomen. Saharie zegt dat vooral minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken (Biza) ervoor heeft gezorgd, dat de kantoren in versneld tempo zijn gerealiseerd. Volgens assembleelid Rashied Doekhie is het aantal klachten onder de huidige minister minder geworden en is de dienstverlening verbeterd.

Leilis heeft intussen bezoeken gebracht aan alle bureaus om een goed beeld krijgen van de stand van zaken. Te Corantijnpolder voldeed het gebouw totaal niet aan de eisen. Nu staat er een nieuw gebouw. Ook te Stoelmanseiland wordt een kantoor van CBB in gebruik genomen. “Het in gebruik nemen van de kantoren is absoluut geen verkiezingsstunt. Het heeft te maken met de verandering en de efficiëntie die het ministerie wil brengen naar de samenleving toe”, zegt Leilis.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April