Koorndijk: Ik word zeker gekozen in Saramacca
22 May 2015, 15:55
foto


Ex-NDP hoofdbestuurslid en ondervoorzitter van de districtsraad van Saramacca, Clifton Koorndijk is er zeker van dat hij wordt gekozen maandag. Hij is lijsttrekker van het Mega Front. De tweede kandidaat van de combinatie is Andrasha Wirodikromo. Koorndijk zegt aan Starnieuws dat hij veel heeft gedaan in de afgelopen vijf jaren voor het district. Op grond van het enthousiasme in het veld is hij overtuigd van een goed verkiezingsresultaat.

Koorndijk somt tal van verdiensten op die mede door zijn inzet gerealiseerd zijn. "Ik heb mijn bijdrage geleverd aan de totstandkoming van bruggen, scholen, politieposten, speeltuinen, asfalteringsprojecten, vuilophaal, waterleiding, bushuisjes, straatverlichting en toerismeprojecten in het district", zegt Koorndijk. Hij merkt op dat hij als ondervoorzitter van de districtsraad getrokken heeft de realisatie van de projecten.

"Ik wil het goede werk voortzetten met de bevolking", zegt Koorndijk. Hij merkt op dat de projecten gerealiseerd konden worden omdat hij daarvoor alle medewerking kreeg van de toenmalige districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani. "De mensen in het district kennen mij. Ik woon en werk meer dan 35 jaar in Saramacca", zegt Koorndijk.

"De campagne van het Mega Front is huis aan huis gevoerd. Koorndijk is niet bang voor de concurrentie van de overige partijen. Hij merkt op dat de kandidaten van de NDP niet bekend zijn op het politieke veld. Voor V7 is hij ook niet bang. Wanneer hij gekozen wordt, zal Koorndijk zorgen voor een bejaardentehuis in Saramacca. Hij zal zich inzetten voor ontwikkeling van toerisme, professionele aanpak van de landbouwsector, schoon en veilig drinkwater voor eenieder. "Ik ben klaar voor maandag".
Advertenties