Stembuspersoneel Sipaliwini krijgt instructies
19 May 2015, 21:25
foto
Districtscommissaris Armand Jurel van Sipaliwini geeft met zijn team instructies aan stembuspersoneel van Kiesdistrict X en de politie. (Foto: Hoofdstembureau Sipaliwini)


De voorzitters en ondervoorzitters van de verschillende stembureaus van Sipaliwini hebben maandag instructies voor de komende verkiezingen ontvangen van districtscommissaris Armand Jurel van Sipaliwini, Kiesdistrict X. De bijeenkomst is gehouden in het politieopleidingscentrum. Ook de politiemedewerkers die op 25 mei de orde ter plekke zullen handhaven, hebben instructies gekregen.

Bij de vergadering waren de commissaris van politie, R. Peiter, leden van het Hoofdstembureau Sipaliwini en de staf van het Commissariaat aanwezig.
Jurel vroeg de werkers om rekening te houden met onder meer hun kleding – die moet neutraal zijn -, distributie van stemdozen en stembussen, doorsturen van informatie en machtigingen. De diverse stembureauvoorzitters zijn bij deze gelegenheid gekoppeld aan de politiemedewerkers. Jurel drukte de politiemannen op het hart om de orde te handhaven en calamiteiten te voorkomen conform hun wettelijke taak.

De diverse stembureaus zullen deze week nog de laatste zaken met betrekking tot de verkiezingen in ontvangst nemen. Later in de week zullen de mensen naar de diverse locaties van de desbetreffende stembureaus vertrekken.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April