Reactie Limburg op reactie Schalkwijk
18 May 2015, 12:02
foto


Ik voel mij geroepen om nog eens te reageren op wat wederom door Marten Schalkwijk is geschreven.
Wat Schalkwijk aangeeft, snijdt geen hout omdat hij duidelijk niet goed is geïnformeerd. In zijn enthousiasme slaat de wetenschapper, in zijn gedrevenheid om het op te nemen voor Girjasing, de plank volledig mis.

Ik citeer: Dat was ook precies mijn punt, want dat betekent dat Info Act de bevolking van Commewijne moet uitleggen waarom maar bij 14% van hen de hele dag water uit de kraan komt? Dat doet hij niet, maar pikt precies één persoon uit in een poging om die te schande te zetten. Dat heeft niets te maken met informatie over het beleid.

Info Act heeft meerdere malen het waterprobleem in beeld gebracht.
Het is niet de eerste keer dat Info Act aandacht heeft besteed aan wat er aan de hand is met de watervoorziening in dit district. Dus dat wij speciaal naar Commewijne zijn geweest om één persoon te schande zetten klopt totaal niet. Ik vraag mij in gemoede af waarom Schalkwijk er problemen mee heeft dat Info Act de misleiding van Girjasing heeft belicht. Schalkwijk draait om de hete brei heen en is niet in staat om in te gaan op de vraag die ik hem heb gesteld te weten: Waarom mag Info Act niet laten zien dat wat de man elke zondag tegen deze regering roept niet waar is? Dus dat HIJ geen water krijgt. Wanneer Girjasing zegt dat HIJ GEEN DRUPPEL WATER uit de kraan krijgt EN ER VERVOLGENS BLIJKT DAT HIJ OVER een veel grotere diameter buis beschikt en volop water krijgt dan is dat een leugen ja en waarom mogen wij dat niet aan de gemeenschap laten zien? Dat is de essentie van het verhaal. Op grond van het bovenstaande zet ik Girjasing neer als te zijn “de zich noemende volkvertegenwoordiger”. Dit betekent niet dat ik niet weet dat hij gekozen is. Maar juist daarom zou hij als een echte vertegenwoordiger van het volk niet op gespannen voet moeten leven met de waarheid en de gemeenschap en zeker die van Commewijne van de juiste informatie moeten voorzien. Dit zelfde geldt ook voor wetenschappers.

Komen met afleidingsmanoeuvres als perschef en Limbo zijn voor mij niet relevant. Schalkwijk is net als Girjasing door de mand gevallen. Overigens is het de vraag wie of wat Schalkwijk wel denkt dat hij is om mij een rode kaart te geven. Geeft u die rode kaart aan uzelf want uw benadering is verre van die van een wetenschapper die zegt politiek neutraal te staan. Marlon Oosterling betitelen als 'de NDP-er' en niet als het hoofd van de Dienst Watervoorziening spreekt voor mij boekdelen. Het zal me niet verbazen als u binnenkort ook in de bres springt voor de exploitanten van de onhygiënische keuken van de Pertjajah Luhur aan de Leysweg en dat er ook daar sprake is van politieke rancune. We leven in een kleine gemeenschap en ik ben een goed geïnformeerde mediaspecialist met een behoorlijk netwerk, dus doet u uw masker af van de objectieve wetenschapper anders zal ik genoodzaakt zijn u daarbij te helpen.

Clifton M. Limburg

Hiermee wordt deze kwestie afgesloten door Starnieuws.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April