Simons geschokt door plotselinge dood veiligheidsman
06 May 2015, 00:41
foto


Assembleevoorzitter Jennifer Simons is geschokt door het plotselinge overlijden van Brian Baumgart (36), de tweede man van het beveiligingsteam. "Bijkans vijf jaar was hij dagelijks in mijn omgeving en heeft veel hulp en ondersteuning gegeven. Hij was deel geworden van het werk en het leven", zegt Simons om een reactie gevraagd aan Starnieuws.

Het nieuws over het heengaan van Baumgart is hard aangekomen bij Simons en haar gezinsleden. De Assembleevoorzitter condoleert de familie, de kinderen en vooral de moeder van Baumgart met dit plotselinge verlies. "Ik voel een groot medeleven met de familie".

De beveiligingsambtenaar werd kort voor zijn dood dinsdag van achteren aangereden aan de Commissaris Weytingweg. Hij stapte uit om de schade te bekijken, maar deze bleek enorm mee te vallen. Hij stond nog met de bestuurder te praten. Aangezien het verkeer hinder ondervond, besloten zij de voertuigen langs de weg te parkeren.

Toen hij weer in de auto stapte en wilde wegrijden, werd hij onwel. Hij is vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij is overleden. De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.


Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April