Politie zoekt informatie over slachtoffer Condorstraat
02 May 2015, 19:58
foto


De politie vraagt informatie over de man die op 1 mei dood is aangetroffen in de Condorstraat voor de inrit van een leegstaande woning. De man heeft een lichte huidskleur. Het lichaam is zwaar verbrand, maar niet zodanig dat het totaal verkoold is, meldt de politie Public Relations.

Het lijk vertoont schotverwondingen. Het is de politie nog niet bekend om wiens lichaam het gaat. Delen van kledingstukken van het slachtoffer zijn ter plaatse aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

Het slachtoffer had een zwarte trui en een blauwe jeansbroek aan. De broek is voorzien van een bordeauxs gekleurde broekknoop waarop 'Tenfeed' staat. Aan de binnenzijde van de broek staat 'made in Portugal'. Aan zijn voeten droeg het slachtoffer zwarte sportschoenen voorzien van het grijze NIKE symbool. De man had een zilverkleurige oorbel aan.

Zij die weten of vermoeden wie het slachtoffer is mogen contact maken met de afdeling Kapitale delicten op de telefoonnummers 403252 of 403645. Er kan ook gratis gebeld worden met de Meldkamer op het telefoonnummer 115 of met de politie tiplijn op het nummer 179.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April