V7-waka door Sunny Point
02 May 2015, 21:22
foto
BEP-voorzitter Celsius Waterberg legt te Sunny Point uit waarom de kiezers op V7 moeten stemmen. Achter hem V7 coördinator Chan Santokhi en kandidaat Asiskumar Gajadien. (Foto: Leroy Troon)


Leiders en leden van V7 hebben zaterdagmiddag te Sunny Point in het district Wanica kiezers uitgelegd waarom ze moeten stemmen voor deze combinatie. In een kleurrijke stoet, met de BEP-sound truck voorop, is de boodschap van V7 overgebracht in deze wijk.

"Wij brengen goede gezondheidszorg voor jullie", legde Celsius Waterberg, voorzitter van de BEP uit aan een kiezer. "En dat niet alleen, wij zullen zorgen voor ontwikkeling op elk gebied. Kinderen moeten goed onderwijs kunnen genieten", legde V7 coördinator tevens de voorzitter van de VHP, Chan Santokhi uit. Hij maakte een babbeltje met enkele kleine kinderen. "Wat willen jullie later worden?", vroeg hij aan de meisjes. De meesten zeiden dat ze 'juffrouw' willen worden. Santokhi legde uit dat als ze goed hun best doen op school ze ook voorzitter van de VHP of president kunnen worden.

Op Sunny Point zijn er overtuigde NDP'ers en aanhangers van de ABOP. Sommigen lieten duidelijk blijken dat ze niet erg geïnteresseerd zijn in V7. Anderen ontvingen de politieke leiders hartelijk en ze kregen een warme brasa hier en daar. Een vrouw legde aan Guno Castelen, voorzitter van de SPA, uit dat ze al gezonde kinderen heeft. "Maar wij brengen ook andere ontwikkelingen, en als u stemt op 25 mei, onthoud dan wat meneer Castelen aan u heeft gezegd".

Terwijl de V7-stoet zich bewoog door Sunny Point werden er voorbereidingen getroffen door Dalian-arbeiders om de straat te asfalteren. De politieke leiders spraken ook even met de werknemers.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April