Nickerie heeft beachvolleybalveld op Volksplein
01 May 2015, 21:12
foto
De ministers Ismanto Adna (S&J) en Steven Relyveld (RGB) hebben samen met parlementariërs en districtscommissarissen het beachvolleybalveld uitgeprobeerd.


Het beachvolleybalveld op het Volksplein in het district Nickerie is gisteren opgeleverd. De eerste steen werd 4½ maand geleden gelegd. Samen met de ingebruikname van de beachvolleybalveld is symbolisch ook de eerste steen gelegd voor de aanleg van een minivoetbalveld van kunstgras.

De sleutels van de kleedkamers en toiletruimtes zijn overgedragen aan het beheersorgaan ‘Nickerie in Beweging’, waarvan Regi Li Fo Sjoe de voorzitter is. De ministers Ismanto Adna van Sport en Jeugdzaken (S&J) en Steven Relyveld van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) hebben samen met assembleeleden en districtscommissarissen een partijtje beachvolleybal gespeeld.

Burgers of groepen die de nieuwe faciliteiten willen gebruiken, moeten contact maken met de commissie. Li Fo Sjoe zegt dat eenieder gedurende 1 maand gratis gebruik kan maken van de nieuwe sportfaciliteit. Om het geheel te onderhouden, zullen na 1 maand kosten in rekening worden gebracht.

De inrichting van deze accommodatie komt uit de begroting van het ministerie van Sport-en Jeugdzaken. Het districtsbestuur heeft de sanitaire voorzieningen voor zijn rekening genomen. Er komt ook kunstlicht, zodat de burgers ook in de avonduren aan sport kunnen doen.
Advertenties

Wednesday 17 April
Tuesday 16 April
Monday 15 April