Dronken bestuurder, drugskoerier, koplampdiefstal
27 Apr 2015, 17:23
foto


Diverse zaken zijn afgelopen week in behandeling genomen door de politie.

Woensdag belandde een dronken autobestuurder met zijn wagen in een trens aan de Idoeweg in politieressort Leiding 9A. Het rijbewijs van de man is ingevorderd door de politie van Leiding 9A; hijzelf liep verwondingen op en moest voor medische hulp opgenomen worden in het ziekenhuis.

Woensdag zijn ook twee mannen, die een autokoplamp ten verkoop aanboden, aangehouden en in verzekering gesteld. De koplamp is een onderdeel van een auto van het merk Audi. De verdachten verklaren dat zij de koplamp moesten verkopen voor hun oom. Zij konden de naam en het adres van de oom echter niet doorgeven.

Het vermoeden bestaat dat de koplamp van misdrijf afkomstig is. De benadeelde of belanghebbende mag contact maken met de recherche van Paramaribo Centrum aan de Keizerstraat.

Drugskoerier betrapt
De 40-jarige Rinia D. is zondag door het BID-team van de politie op de J.A. Pengel internationale luchthaven aangehouden. Zij had twee pakken cocaïne met een nettogewicht van 2927 gram in haar bezit. De twee pakken met drug droeg zij in een laptop tas waarin geen laptop zat. De twee pakken met cocaïne waren nagenoeg in de vorm en ter grote van een laptop in de zijwanden van de laptop tas geplaatst.

De verdachte Rinia D. en de in beslag genomen cocaïne zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Zij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze verdachte bezit de Surinaamse nationaliteit, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April