Krachtmeting ABOP en NDP bij opening posten Brokopondo
24 Apr 2015, 14:29
foto
Minister Edward Belfort begroet de aanhang van ABOP (foto links) in Brokopondo en zijn collega Rabin Parmessar wordt onthaald door de NDP. (Foto's: René Gompers)


Zo meteen worden in Brokopondo de politiepost en brandweerkazerne te Brownsweg in gebruik genomen. Voor het zover is, vindt er een ware krachtmeting plaats tussen de regeringspartijen, ABOP en NDP. Aanhangers zijn in grote getale gekomen om dit groots gebeuren in Brokopondo te vieren.

De ABOP en NDP laten duidelijk blijken dat het verkiezingstijd is. Belfort en Parmessar laten zich uitgebreid begroeten door de aanhang. De gele partij geeft aan dat de regering bestaat uit ABOP en de NDP. Er is lang gewacht op de opening van de posten. Tot nu toe moest de brandweer uit Para, Wanica en Paramaribo uitrukken bij calamiteiten. Er is lang aangedrongen op een post te Brownsweg.

Diverse politici, onder wie Diana Pokie, merken op dat Brokopondo compleet opleeft door dit gebeuren. Door de ingebruikname van de posten wordt de veiligheid opgevoerd in het district. Als eerste wordt een plengoffer gebracht. Daarna is het tijd voor de officiële toespraken.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April