IMT en Leo Victor gooien het op akkoordje
23 Apr 2015, 01:33

Inter Moengo Tapu (IMT) blijft na een gelijkspel met Leo Victor woensdag in het Frank Essed stadion de eerste plaats bezetten. De stand na negentig minuten voetbal was: 1-1 gelijk, na een 0-0 gelijke stand in de eerste helft.

De eerste helft kenmerkte zich door oninteressant spel. Mislukte combinaties waren aan de orde van de dag. Halverwege de eerste helft sloop Miguel Cronie na een diepte pass achter de verdediging van IMT. Doelman Obrendo Huiswoud van IMT was genoodzaakt om uit zijn doel te komen en bracht zo redding. In de laatste minuten van deze helft was vooral Leo Victor in de aanval.

De tweede helft begon vrij interessant. Een overtreding op Ives Vlijter in de 16m zone, leverde een penalty op voor IMT. Jimmy Patrick maakte geen fout in de 65e minuut en stuurde doelman Sersinio Profijt de verkeerde hoek op: 1-0. Hierna kwam Cronie achter de verdediging. De bal kwam diep tot achter de verdediging van IMT. Met een prachtige stiftbal noteerde Cronie in de 79e minuut de gelijkmaker: 1-1. De wedstrijd werd grimmig waardoor er enkele gele kaarten vielen. Er werd niet meer gescoord in deze ontmoeting.
Na de wedstrijd zei coach Hesron Jeroe van IMT dat hij niet tevreden is met de uitslag. Er is een dip in het team momenteel. "We zitten met veel blessures en we scoren niet". IMT heeft nu 34 competitiepunten en Leo Victor 27 punten.