Taxichauffeur Adhin op gruwelijke wijze vermoord
20 Apr 2015, 21:06
foto


De 55-jarige taxichauffeur Dharmradj Adhin is op gruwelijke wijze vermoord. Zes mannen zijn in verzekering gesteld. De jongste verdachte is 18 jaar en de oudste is 30 jaar oud. Een van hen is een huisgenoot van het slachtoffer. Hij vertelde aan vrienden dat Adhin veel geld bezat waarna zij een plan beraamden om hem te beroven.

Op zaterdagavond 28 maart werd Adhin door de vrienden van zijn huisgenoot gevraagd om een taxirit te rijden. Het ontzielde lichaam van Adhin is op zondag in een trens langs de Mawakaboweg aangetroffen.

Volgens het onderzoek blijkt dat Adhin kans zag uit de auto te stappen, waarna zijn aanvallers hem enkele messteken toebrachten. Hij werd vervolgens vast gebonden en gekneveld waarna hij in een trens langs de weg werd gegooid. Zijn auto werd vervolgens gedumpt in het Blauwe Meer, langs de Martin Luther Kingweg.

De criminelen zijn hierna naar de woning van het slachtoffer gegaan en hebben daar een bedrag in Surinaamse Dollar gestolen. Twee andere bedragen in euro’s en in Surinaamse dollar zijn door de huisgenoot van Adhin buitgemaakt. Met een deel van dit geld heeft hij een auto gekocht. Hangende het onderzoek is deze auto in beslag genomen.

Advertenties