Richard Kalloe en Radjen Kisoensingh bij VHP
18 Apr 2015, 00:02
foto
Radjen Kisoensingh op het VHP-podium vrijdagavond in Munder.


Op een massameeting van de VHP vrijdagavond te Munder hebben Richard Kalloe, oud-minister en ondernemer, en de analyticus Radjen Kisoensingh zich aangesloten bij de VHP. Zij werden door VHP-voorzitter Chan Santokhi op het podium gehaald en voorgesteld aan het publiek.

Santokhi zegt aan Starnieuws dat Kalloe en Kisoensingh een voorbeeld zijn van het groot aantal zwevende kiezers dat langzamerhand geen andere keus heeft. Deze kiezers willen hun stem niet verloren laten gaan en willen de huidige regering niet accepteren, dus daarom kiezen ze voor de V-7 combinatie. Kalloe en Kisoensingh hebben beiden het woord gevoerd en opgeroepen tot een eenheid binnen de VHP.

Vooral Kalloe is de afgelopen jaren een felle tegenstander geweest van de VHP en heeft zeer kritische analyses gemaakt over deze partij en haar leider Santokhi. Hij noemde Santokhi nog in het programma 'Bakana Tori' van Limbo "een agent van het buitenland". Kalloe zei gisteren dat het tijd is de gelederen te sluiten en een eenheid te vormen. Hij riep de aanwezigen op goed te letten op hun zaak, te denken aan hun toekomst en op 25 mei een juiste keuze te maken.

Radjen Kisoensingh zegt nooit lid te zijn geweest van de VHP, maar de partij altijd in zijn hart heeft gedragen. Hij heeft eerder bij onder andere HPP en Middenblok gezeten. Hij was oprichter van 1 Suriname en bij de vorige verkiezing lijsttrekker van DUS. Kisoensingh is tot de slotsom gekomen dat de VHP in combinatie met andere partijen in V-7 verband het beste alternatief is voor het land.
Santokhi heeft de zwevende kiezers en degenen die de VHP de rug hebben toegekeerd, opgeroepen hetzelfde te doen en op 25 mei ervoor te zorgen dat het land gered wordt van de huidige regeerders.

Wilfred Leeuwin
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April