IMT uitgeschakeld in CFU clubkampioenschappen
18 Apr 2015, 01:33
Een spelmoment uit de wedstrijd IMT en Central FC uit Trinidad & Tobago.

Landskampioen Inter Moengo Tapoe (IMT) is in Guyana uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Caribbean Football Union (CFU) clubkampioenschappen. Bij een rustand van 0-0, werd het na 90 minuten spelen 2-0 voor Central FC uit Trinidad & Tobago.

Na 20 minuten spelen was het nog steeds een open spel. Central had een lichte overwicht en probeerde druk te zetten op de verdediging van IMT. Het elftal uit Moengo gaf goed gas terug en de strijd werd duidelijk fysiek uitgevochten.

De tweede helft begon in de stromende regen. Een fout van Anduelo Amoeferie begin van de tweede helft op links, bracht Central FC in stelling. De bal werd voorgetrokken waar de lange Ataulla Guerra vrij stond. Kort hierna kreeg Suriname het tweede doelpunt tegen. Wederom werd er een fout gemaakt in de verdediging van Inter dichtbij de 16m. Met een afstandsschot werd de 2-0 bezegeld. Alles ging hierna verkeerd bij Inter. Central kreeg tal van kansen, maar tot scoren kwamen geen van beide ploegen.

Alpha United uit Guyana, die eerder met 3-0 won van Inter, komt in deze poule uit tegen Central FC om uit te maken wie als poulewinnaar overgaat naar de volgende ronde.