De Ster voor de derde maal kampioen van Nickerie
12 Apr 2015, 10:00
Het team van De Ster na de wedstrijd zaterdag.

De Ster heeft zaterdag verdiend gewonnen van de ploeg van Prakash onder leiding van trainer Roger Leysner. De Ster won met 2-0 van Prakash. Deze stand werd reeds in de eerste helft bepaald.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Anup Mangar in de 33e minuut. Het tweede doelpunt werd kort voor rust gescoord door Ferdio Simons in de 45e minuut. Transtino Lim Hok Koen van Prakash werd in de 68e minuut rood gekleurd wegens natrappen. Kort voor het einde kreeg De Ster een penalty maar de bal werd tegen de paal geschoten waardoor de stand op 2-0 bleef.

De Ster is kampioen geworden door 49 competitiepunten te behalen in 18 wedstrijden. Semi kampioen is Santos met 46 uit 18 en op de derde plaats is blijven steken de ploeg van Prakash met 43 uit 18 wedstrijden.
Bij winst van Prakash op De Ster zou er een driehoek toernooi gespeeld moeten worden.

Volgens Leysner hebben zijn jongens in het begin kansen gehad maar die zijn niet benut. Trainer Ernandes Winter van De Ster zegt dat zijn team helemaal ready is voor het lidbonden toernooi van de SVB. Hij heeft geen blessures, de jongens zijn fit en wij wachten op onze tegenstanders.
De Ster en Santos zullen de NVB vertegenwoordigen in het lidbonden toernooi.
De prijsuitreiking zal plaatsvinden na de wedstrijd van het jaar die gespeeld zal worden tussen de kampioen De Ster en de semi kampioen Santos.