Inbrekers en gewelddadige dief aangehouden
01 Apr 2015, 16:30
foto


In afzonderlijke zaken heeft de politie de afgelopen week aanhoudingen verricht. De zaken worden afgehandeld door Recherche Centrum, zegt de Public Relations van de politie.

De 24-jarige John S. en de 23-jarige Ceder G zijn op 26 maart door de politie van ressort Paramaribo in verzekering gesteld. De verdachten zijn op heterdaad betrapt, toen zij bezig waren in te breken in een restaurant aan de Anamoestraat. Een voorbijganger zag hun verdachte bewegingen en schakelde de politie in.

Na de aanhouding werden zij aan de politie overgedragen. De criminelen gaven toe gepoogd te hebben in te breken in het restaurant en dat zij geld uit de kassa wilden wegnemen.

Joel P. (24) is op dinsdag 24 maart aangehouden in verband met een gewapende diefstal bij een houtzagerij aan de Gompertstraat. De politie vermoedt dat Joel en een andere man op 12 maart de eigenaar van de houtzagerij beroofd hebben onder bedreiging met een mes.

Nadat zij het slachtoffer gekneveld hadden, namen zij geld en andere waardevolle spullen weg. Joel P. ontkent betrokken te zijn geweest bij het misdrijf.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March