Negen kandidaten PDO voor DNA bekend
30 Mar 2015, 04:00
foto


Met de bewilliging van Claudine Wirodikromo in Commewijne, zijn de negen kandidaten van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO) voor De Nationale Assemblee (DNA) bekend. De PDO, met Waldy Nain als voorzitter, zal samen met KTPI en de ABOP als de Alternatieve Combinatie deelnemen aan de verkiezingen.

Eerder hadden Waldy Nain, Tingal Eline Kantam-Wongsokarijo, Tjark Bill Nurse (Paramaribo), Jolanda Estenie Wirodikromo (Nickerie), Braijn Ponirin Ho A Sjoe (Nickerie), Patrick Jatmin Pawirowinangoen (Saramacca), Harold Toemirin Posetiko (Wanica) en Hugo Mariman Djakoen (Commewijne) bewilligd.

De PDO heeft binnen de Alternatieve Combinatie in Paramaribo de 3de, 8ste en de 15de plaats, in Commewijne de 2de en de 3de, in Saramacca de 1ste en in Nickerie de 1ste en de 4de plaats.

De kandidaten hebben bij de bewilliging een gelofte afgelegd:
‘Ik beloof trouw aan de Grondwet van de Republiek Suriname en dat ik alle overige wetten van ons land zal eerbiedigen.
Ik beloof dat ik plichtsgetrouw en nauwgezet de taken die ik namens de Partij voor Democratie en Ontwikkeling zal vervullen en zaken die mij uit hoofde van de functie vertrouwelijk ter kennis komen of waarvan verondersteld wordt dat ik het vertrouwelijke karakter daarvan dien in te zien, geheim zal houden voor anderen dan de personen, die ik uit hoofde van mijn functie op de hoogte behoor te stellen.
Ik beloof dat ik mij zal gedragen zoals het een goed lid van de partij betaamt, zorgvuldig, onkreukbaar en betrouwbaar ben en niets zal doen dat het aanzien van de partij schaadt.’
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April