Kandidatenlijst NDP nog niet helemaal af
30 Mar 2015, 00:00
foto


De Nationale Democratische Partij (NDP) is nog niet helemaal klaar met de kandidatenlijst. De plek die vakbondsleider/voorzitter PBO Ronald Hooghart en Oesman Wangsabesari, de sterke man bij de Nieuwe Stijl KTPI, zullen krijgen, moet nog worden vastgesteld. Dit zegt NDP-woordvoerder Winston Lackin aan Starnieuws.

Lackin deelt mee dat er nog enkele zaken afgerond moeten worden. De meeste kandidaten, op districts- en ressortraadsniveau, zijn al duidelijk. In de meeste districten zijn er ook al definitieve beslissingen genomen. In het weekend is er ook gesproken met onder andere Hooghart. Er wordt niet alleen gekeken naar de positionering, maar ook de strategie van de partij.

Het Centraal Politiek Orgaan van de NDP komt op 7 april bijeen. Dan zullen de voordrachten ter beoordeling worden voorgelegd aan het hoogste orgaan van de partij. De kandidaatstelling is op 9 april. Intussen worden alle voorzorgsmaatregelen genomen, waardoor de laatste handelingen op 8 april gepleegd kunnen worden, zegt Lackin. De NDP gaat alleen de verkiezingen in. De PBO en Nieuwe Stijl KTPI zullen onder de vleugels van de paarse partij meedoen aan de verkiezingen.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April