Binnenstad geel gekleurd door 1660
28 Mar 2015, 19:00
foto
De optocht van Suriname Taxi Centrale in de Domineestraat. (Foto: Leroy Troon)


Delen van de binnenstad werden vanmiddag geel gekleurd. Nee, de 125 auto's zijn niet van de 'gele partij' ABOP, maar van de Suriname Taxi Centrale 1660. Om het eenjarig bestaan te vieren, hebben de chauffeurs, met of zonder inzittenden, een 'gele' optocht gereden. Directeur Gilbert Purperhart is tevreden over het succes dat geboekt is binnen een jaar.

“Als chauffeur ben ik ontzettend trots op wat we bereikt hebben in een jaar tijd, en ook op mezelf om deel te kunnen zijn van een trendsetter”, vertelt 'Dikke' van 1660 al rijdend aan Starnieuws. “Wij rijden dag en nacht door het gehele land. Dankzij onze klanten zijn we ook zo groot geworden”, geeft de chauffeur aan.

De optocht begon aan de Waaldijkstraat en eindigde, in een splitsing vanuit de Domineestraat, naar beide kanten van de Steenbakkerijstraat. Morgen, 29 maart, bestaat de Centrale precies een jaar. Naast het officiële gedeelte zal er een sportevenement op het Willebrod Axwijk sportcomplex (Sosis) plaatsvinden. Verschillende sportverenigingen zullen meedoen in diverse takken van sport.

Leroy Troon
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April