Soemita: KTPI maakt een frisse start in Para
27 Mar 2015, 11:00
foto


KTPI-voorzitter Willy Soemita ontkent dat veel leden onder leiding van Hendrik Saleksono zouden zijn overgestapt naar de NDP. Soemita stelt tegenover Starnieuws dat Saleksono niet is gekandideerd en daarom nu een hetze is begonnen. Er wordt volgens Soemita ook verkeerde informatie doorgegeven, want de KTPI is juist vooruitgegaan in Para op de kandidatenlijst van de Alternatieve Combinatie (AC).

KTPI heeft plek nummer twee op de kandidatenlijst van AC. De kandidaat in Para is Ronny Manoeng. De KTPI heeft 14 ressortraads- en 2 districtsraadsposities in het district. De Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO) van Waldi Nain heeft 11 plekken voor rr- en 2 voor dr-kandidaten. Dit is een grote vooruitgang in vergelijking met vijf jaar geleden. "Door het gedrag van Saleksono is hij niet gekandideerd. Wij kunnen nu een frisse start maken in Para", meent Soemita.

De ontevreden personen die uit de KTPI, Pertjajah Luhur en Nationale Partij Suriname zijn gestapt, zullen zaterdag een bijeenkomst houden te Acaribo. Dan willen zij hun kracht tonen. Soemita merkt op dat het niet te controleren is of het werkelijk gaat om ontevreden mensen uit de partijen. "Allerlei mensen komen naar zo een bijeenkomst waar er ook nog plezier gemaakt kan worden. Dat zegt mij nog niks", zegt de KTPI-voorzitter.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April