Vrije School krijgt cheque voor computerproject
26 Mar 2015, 22:40
foto
De schoolleider van de Vrije School, Cynthia Beverdijk, krijgt cheque van RCPR-voorzitter, Guido Koorndijk.


In 2012 en 2014 heeft De Vrije school de meeste Go Glo’ers afgeleverd. De president van Rotary Club Paramaribo Residence (RCPR), Guido Koorndijk, heeft gisteren een cheque ter waarde van SRD 6000 overhandigd aan schoolleider Cynthia Beverdijk. Dit geld is bestemd voor verdere financiering van het project ‘Computeronderwijs’ voor de leerlingen. Tijdens de overhandiging zijn de leerlingen van de 6e klas aangemoedigd zich volledig in te zetten voor uitmuntende resultaten.

Jaarlijks organiseert de RCPR het Go-Glo-project dat inhoudt, dat de best geslaagde leerlingen van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) beloond worden voor hun uitmuntende prestaties. Bij het halen van 60 punten of meer voor de zeven toetsvakken, wordt een leerling getypeerd als een Go Glo’er.

De uitreiking van prijzen aan deze doelgroep vindt tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst plaats. Om een Go Glo’er te worden, is de inzet van de leerling, van de ouders en van de school heel belangrijk. Met dit project streeft de organisatie naar kwaliteitsverbetering van het GLO-onderwijs.
Advertenties