President houdt geestelijke manifestatie op 2e Pasen
26 Mar 2015, 06:00
foto
President Desi Bouterse


Al geruime tijd leeft bij president Desi Bouterse de wens om "ons geliefd land, de Republiek Suriname op te dragen aan onze ALMACHT. Dit acht ik van eminent belang voor onze duurzame geestelijke en materiële ontwikkeling". Dit schrijft de president aan de leiding en voorgangers van religieuze organisaties.

De regeringsleider vindt dat "ons land en volk na alle historische strijd, tegenslagen en leed", dit verdient. "Ik zal voorgaan in gebed en vergiffenis afsmeken namens ons volk aan de Almachtige God en voor een prachtige toekomst voor ons land en volk in vrede", stelt het staatshoofd.

Hij vraagt de ondersteuning aan geestelijke leiders en hun gemeenteleden om aanwezig te zijn bij deze manifestatie die op 6 april (Tweede Pasen) op het Onafhankelijkheidsplein om 16.00 uur wordt gehouden. Voor het welslagen van deze geestelijke manifestatie is de volle participatie van het volk, volgelingen en belijders van alle religiën, een vereiste. "Wij staan aan de voordeur van belangrijke ontwikkelingen in ons land en hebben alle landgenoten nodig. Zonder de genade en hulp van onze ALMACHT kunnen wij het niet en Hij moet onze Leidsman zijn", zegt de president.
Advertenties