V7 als eerste geregistreerd bij CHS
16 Mar 2015, 12:15
foto
Mahinder Rathipal (VHP) en Hesdy Pigot (NPS) registreren V7 bij het CHS. (Foto: René Gompers)


In vol ornaat zijn de zes partijen van V7 vandaag getogen naar het gebouw van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) om zich te registreren bij het Centraal Hoofdstembureau (CHS). Aangezien DOE zich vandaag niet meer aandiende, is V7 de eerste combinatie geworden die zich heeft geregistreerd voor deelname aan de verkiezingen.

De politieke partijen zijn in partijkleuren met vlaggen en muzikaal begeleid getogen naar het CHS. De V7 werd ingeschreven door Mahinder Rathipal (VHP) en Hesdy Pigot (NPS). Zij overhandigden de stukken aan de voorzitter van het CHS, Eugene Merkus. De voorzitters van de partijen Chan Santokhi (VHP), Gregory Rusland (NPS), Guno Castelen (SPA), Winston Jessurun (DA91), Paul Somohardjo (Pertjajah Luhur) en Celsius Waterberg (BEP) waren allen aanwezig. Alle politieke partijen hebben afzonderlijk ook de statuten en de 1% van het kiezersaantal aan leden overhandigd aan het CHS.

De politieke campagne van V7 begint vandaag, nadat de officiële inschrijving is gedaan. Alle politieke leiders zeggen dat ze helemaal klaar zijn voor de strijd. Zij verwachten de overwinning te zullen behalen op 25 mei.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April