Diana Pokie officieel lijsttrekker ABOP in Brokopondo
07 Mar 2015, 00:00
foto


De structuren van de ABOP hebben vrijdag op een druk bezochte vergadering de drie kandidaten van Brokopondo voorgedragen. Diana Pokie is nu officieel de lijsttrekker voor de ABOP in Brokopondo. Op plek nummer twee zal op het stembiljet Fogatie Aserie staan en nummer drie wordt bezet door Henk Smith.


Assembleelid Marinus Bee, voorzitter van het Congres van ABOP, zegt aan Starnieuws dat de partij gaat voor twee van de drie zetels van Brokopondo. De vorige verkiezing waren in A Combinatie met BEP, twee zetels in Brokopondo veroverd. Pokie, die bij BEP zat, is intussen overgestapt naar de ABOP. Aserie is werkzaam bij het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en Smith is onderwijzer. Pokie is ook leerkracht.

Bee merkt op dat de structuren bijzonder gemotiveerd zijn. De partijvoorzitter, Ronnie Brunswijk, heeft de mensen gevraagd om hard te werken. Hij is ervan overtuigd dat ABOP sterk uit de bus zal komen. Brunswijk viert vandaag zijn 54ste verjaardag. Hij houdt zaterdagavond een algemene ledenvergadering in Moengo.
Advertenties