SLM sluit E-Ticket overeenkomst met 2 maatschappijen
05 Mar 2015, 17:30
foto


Het is nu mogelijk om op de E-tickets van Surinam Airways ook de boeking segmenten van Windward Islands Airways International (WINAIR/WM) en Leeward Island Air Transport ( LIAT/LI ) te plaatsen. Passagiers met een doorverbinding op een WM of LI vlucht, hebben dus niet langer gescheiden tickets nodig. De SLM heeft sinds kort een Interline E-Ticket overeenkomst met deze vliegmaatschappijen gesloten.

De bagage van de passagiers met een doorverbinding op een WM en LI vlucht zal ook tot de eindbestemming ingecheckt kunnen worden. Deze IET overeenkomsten leveren voor alle partners een bijdrage aan het optimaliseren van het service aspect naar de klant toe, zegt de SLM-voorlichting. De klant kan dus met een SLM ticket ook op destinaties vliegen van SLM Interline partners.

De thuisbasis van WINAIR is St. Maarten (SXM). Met een vloot van 7 vliegtuigen doet zij 10 destinaties aan. Antigua is de thuisbasis van LIAT. De maatschappij heeft 21 vliegtuigen waarmee zij 21 destinaties aandoet binnen het Caribisch gebied.

Naast deze nieuwe IET overeenkomsten heeft de SLM ook IET overeenkomsten met: KLM, Delta, China Southern, Hahn Air, Northwest Airlines (NWA), Avianca, Caribbean Airlines, TAM, GOL en Turkish Airlines.
Advertenties