OKB verhuisd naar de Krakalaan 12
05 Mar 2015, 08:00
foto
Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) is verhuisd naar de Krakalaan no 12, op hoek van de professor Van Blommensteinstraat. (Foto: Leroy Troon)


Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) is van de Watermolenstraat verhuisd naar de Krakalaan nummer 12. Voorzitter Jennifer van Dijk-Silos zegt aan Starnieuws dat het een enorme opluchting is. Het gebouw is veel ruimer en is niet in hartje stad.

"Het OKB was eerst gehuisvest in een zolderkamer. Daarna aan de Watermolenstraat. Nu zijn wij in een beter gebouw. Het mooiste zal zijn als het OKB uiteindelijk een eigen onderkomen zal hebben", zegt Silos. Het gebouw wordt nog voorzien van een naambord, dat intussen al is besteld.

Veel mensen die naar het OKB moesten, klaagden over gebrek aan parkeerplaats. Door de stadsdrukte, kostte het ook veel tijd om tijdens kantooruren het gebouw te bereiken. Nu kunnen de mensen die werken bij het OKB ook beter worden ondergebracht. Ook voor besprekingen leent het nieuwe onderkomen zich veel beter. Silos is er enthousiast over dat met het oog op de verkiezingen de verhuizing al een feit is.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April