PL opent info-centrum te Maho
02 Mar 2015, 20:00
foto
De PL-kernleden van Maho in Saramacca.


Pertjajah Luhur heeft te Maho in het district Saramacca een infocentrum geopend. Sprekers bij de opening van het centrum vrijdag, waren de voormalige districtscommissaris van Commewijne, Ingrid Karta-Bink, partijvoorzitter Paul Somohardjo en PL-volksvertegenwoordiger van Saramacca, Deepak Chitan.

Bink benadrukte dat een ieder het recht heeft zich vrij te uiten over de keuze voor een politieke partij, zonder vrees voor rancune. “Wees nooit bang om te strijden voor je rechten!”, was haar boodschap. Somohardjo heeft ook een aantal kernen van de omgeving geïnstalleerd.

Chitan werd bedankt voor het feit dat hij een stuk grond te Maho heeft gedoneerd voor het bouwen van een school. Op de plek is inmiddels een middelbare school gebouwd. De grond was jaren terug gekocht door zijn familie. Hiervan heeft hij een groot deel afgestaan voor de bouw van een middelbare school. Chitan had voor de verkiezingen van 2010 de belofte gedaan, onder andere een deel van zijn salaris in de vorm van sociale projecten af te zullen staan, als hij gekozen werd tot DNA-lid. “Ik ben gekozen dus kom ik mijn belofte na.”
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April